F1 LWS - Liga 2015

F1 LWS - Liga 2015

F1 LWS - LIGA 2015: Az első szezon.

2015. augusztus 01. - LWS Liga


lwsfirst.BMP

Az LWS - LIGA ismét kinyitotta kapuit, méghozzá egy 8 futamos bajnokságra. Az első szezon valószínűleg a 2015-ös év nyarán, vélhetően Augusztusban kerül megrendezésre. Aki a korábbiakban is velünk tartott, az tudja, hogy miképpen működnek itt a dolgok, illetőleg a pilóták nagy részét is ismerheti már, azonban ez a szezon sok új dolgot is fog tartalmazni, így érdemes lesz velünk tartani, akár nézőként, akár olvasóként, akár versenyzőként. 

Ami már biztos, hogy a szezon az előző kettőhöz hasonlóan RFactorral fog futni, a pilóták az Fsone 2009-et fogják használni. 

A Csapatok/Pilóták menüben már olvashatóak is, hogy melyik versenyző melyik csapatnál fog versenyezni. A szabályok az előző szezonokhoz hasonlóak lesznek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lwsliga.blog.hu/api/trackback/id/tr657666724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása