F1 LWS - Liga 2015

F1 LWS - Liga 2015

Kováts Olivér: A kiszámíthatatlanság fogja izgalmassá tenni ezt a szezont.

2015. augusztus 03. - LWS Liga

Az F1 LWS - Liga vezetői felkeresték a Liga idei szezonjának eddigi egyetlen újoncát, aki készségesen válaszolt a kérdésekre. Kováts Olivér egy izgalmas szezonra számít, amit a Red Bull autójával fog megkezdeni. 

1. Először is üdvözlünk téged az F1 LWS - Ligában. Újoncként milyen elvárásokkal nézel szembe az első szezonodban?

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehetek, már nagyon várom az új kihívásokat. Ami az elvárásaimat illeti, szeretnék minden futamon célba érni mindenek előtt, első évemben az eredmények csak másodlagosak lesznek, persze, örülnék, ha tudnék egy-két alkalommal villantani, de tudom jól, hogy nem lesz könnyű, hiszen versenyzőtársaim már óriási tapasztalattal rendelkeznek tudomásom szerint, így egy jókora adag szerencsére is szükségem lesz.

2. Hány pilótát ismersz a jelenlegi mezőnyből?

Egy olyan pilóta van a mezőnyből, akit számottevően ismerek.

3. Tudsz valamit a jelenlegi erősorrendről, vagy te sem tudsz jelenleg semmit sem, hogy mi várható?

Fogalmam sincs, hogy mi lesz az erősorrend, de miután tudtommal elég régen volt utoljára a ligában futam, nem lesz jelentősége a régi statisztikáknak. Épp ez a kiszámíthatatlanság fogja izgalmassá tenni ezt a szezont, ráadásul a nagyobbnál-nagyobb kihívást jelentő pályák már csak hab a tortán.

4. Ezek szerint várod azokat a helyszíneket, ahová az F1 LWS ellátogat ebben a szezonban?

Természetesen. A vezetőség kiválóan állította össze a helyszíneket. Tele van a kalendárium régi, klasszikus pályákkal, ráadásul a Hungaroringi nyitány is nagyon jó ötlet volt.

5. Melyik sisakkészítőnél fogod a sisakodat megcsináltatni?

A SebLewis Designra fog esni a választásom. Láttam már néhány példányt, mely onnan került ki, és igencsak megnyerő külleme volt a sisakoknak.

6. Kinek, vagy kiknek a segítségével készülsz fel a szezonra? Van mentorod, vagy teljesen egyedül, tudatosan készülsz fel a hétvégékre?

Természetesen van segítségem Lombárszki Csaba révén, aki a korábbi szériákban kiváló teljesítményt nyújtott, pokolian gyors volt.

7. Mennyire vagy felkészült az F1 LWS eddigi történetéből?

Hát sajnos nemigen tudtam elérni korábbi adatokat a ligát illetően, de amit találtam, azt alaposan áttanulmányoztam.

8. Utolsó kérdés: Mire számítasz a szezonnyitó Magyar nagydíjon?

Sok izgalomra, és egy élvezetes debütálásra. Remélem lesz lehetőségem csatázni a többi pilótával, még a tapasztalatbeli hátrány ellenére is.

Köszönjük szépen az interjút és sok sikert majd a szezonnyitóhoz!

Igazán szívesen, és nagyon szépen köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://lwsliga.blog.hu/api/trackback/id/tr87675654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása