F1 LWS - Liga 2015

F1 LWS - Liga 2015

Csomós Martin: Remélem, hogy még vagy öt szezonunk lesz.

2015. augusztus 09. - LWS Liga

Az F1 LWS stábja megkereste Csomós Martint, a pilóta készségesen válaszolt a kérdéseinkre.

1. Üdvözlünk téged ismét az F1 LWS - Ligában. Gondoltad volna, hogy ez már a negyedik szezon?

Üdvözlök mindenkit. Igen, ahogy telik az idő, úgy megy a Liga. Én személy szerint sajnos nem sokáig voltam benne, de mindig is meg volt az a családias és őrült hangulata.

2. De most te vagy az egyik ember, akinek köszönhető, hogy újjáéled ez a bajnokság. Ráadásul idén ismét az az ember a csapattársad, akivel annak idején elkezdtétek az egészet.

Igen, Csabával nagyon jól kijövünk, személyesen is ismerem és elég jól kijövök a csapattársammal. Voltak vitáink, de az mára megoldódott. A liga újjáéledésében viszont nagy szerepem nem volt. Nagyon örülök neki hogy az F1 LWS liga nem vész el. Remélem, hogy még vagy öt szezonunk lesz.

3. A versenynaptárat nézve elég nehéz szezon elé néznek a pilóták, hiszen rendkívül bonyolult pályákra látogat el a liga. Te versenyzőként ezt hogy éled meg?

Állok elébe. A kihívások csak azt érik el, hogy az ember a legjobbra törekedjen.

4. A szezon az egyik legnehezebb pályán, a Hungaroringen veszi kezdetét. Neked sikerült már itt nyerned, a csapattársadnak még sosem. Milyen érzésekkel kezded majd meg a szezont?

Igen van egy győzelmem itt, de számomra az nem ad plusz erőt. A szezont a legjobb reményekkel kezdem, hiszen újra itt vannak a régi versenyzők és újak is jöttek, akik tehetségesek. Remélem szoros és izgalmas futamok lesznek.

5. Milyen sisakkal kezded meg a szezont?

SebLewis készített nekem a futamra egy remek sisakot, amit hamarosan bemutatok.

6. Mennyire nagy a nyomás, hogy egy ötszörös ligabajnok mellett kell versenyezned? Mennyire tartod őt nagy pilótának, illetve mit segít a tapasztalata?

Sokat segít a többéves tapasztalata. Úgy gondolom, hogy a csapattársam egy segítőkész, jó pilóta. Sok embernek segített és most is segít a ligában. A nyomás az nem olyan nagy, mert amit tudok, azt minden futamon ki fogom hozni magamból.

7. A hosszú távú versenyekre hogy készültök?

Sok tesztelés. Többet nem mondhatok.

8. Mi az első számú célod ebben a szezonban. Megverni a csapattársad?

Nem éppen. A legjobb eredményeket elérni.

9. Mi ösztönzött arra, hogy visszatérj?

Szeretek versenyezni.

Köszönjük szépen az interjút és sok sikert idén!

Szívesen, és köszönöm!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lwsliga.blog.hu/api/trackback/id/tr477694256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása