F1 LWS - Liga 2015

F1 LWS - Liga 2015

Szpiszár Szilárd: Kár lett volna veszni hagyni a ligát.

2015. augusztus 04. - LWS Liga

Szpiszár Szilárd, az F1 LWS - Liga többszörös futamgyőztese is válaszolt egy-két kérdésre. A mezőny rutinos pilótája örül, hogy a liga ismét elindult. Szerinte kár lett volna veszni, hagyni. 

1. Először is üdvözlünk téged az F1 LWS 1. szezonjában. Te, mint rutinos róka, többszörös dobogós év végén, mire számítasz ebben a szezonban?

Egyelőre nem tudom, mert ez most sokkal másabb lesz, mint, eddig. Remélem, tudunk csapatban és egyéniben is harcolni a bajnoki címért Szilveszterrel. Szerintem a McLaren lesz a nagy ellenfelünk, de képesek lehetünk elkapni őket.

2. A versenynaptárat látva mennyire lesz nehéz kihívás teljesíteni a szezont?

Szerintem nem vészes, a hosszú pályákat várom leginkább, a túraautós részt.

3. Mennyire jó dolog, hogy ismét összeáll az a liga, aminek a vezetésében régen te oroszlánrészt vállaltál?

Jó dolog, mert nem szabad hagyni egy olyan dolgot, amibe annyi időt öltünk bele. Hiba lett volna hagyni, hogy tönkremenjen, tehát összességében örülök neki.

4. Hány pilótával vagy igazán jóban a mezőnyből?

Nem nagyon néztem még az ellenfeleimet. Szilveszter és Csaba jó barátaim, de a többiekkel se vagyok rosszban.

5. A sisakodat melyik sisakkészítőnél csináltatod meg?

Arra gondoltam, hogy Csabit kérem meg, mint a korábbiakban is régen. Ő jó sisakokat tud készíteni.

6. A szezon a hazai nagydíjjal kezdődik a Hungaroringen. Mire számítasz ezen a helyszínen? Tavaly ugye te tudtál itt nyerni, idén mire számítasz?

Hát nem tudom, mert még nem próbáltuk ki az új autót, tehát nem tudok erről még nyilatkozni, de most is hasonló sikerre vágyunk, reméljük Ferrari 1-2 lesz a 3. helyen Csabival.

7. Te vagy a harmadik legidősebb tag a ligában, szóval már tényleg rutinos öreg rókának számítasz. Szoktál tanácsot adni a fiatalabb tagoknak, újoncoknak?

Nem igazán szoktunk erről beszélni. Persze, ha megkérdeznek, szívesen válaszolok, és adok nekik 1-2 tanácsot. Jó, ha felnéznek az emberre és elismernek, mint jó versenyzőt.

8. Utolsó kérdés: Számíthatunk rád idén is, úgy, mint eddig, hogy a futamok után képeket posztolsz a csoportban?

Erre egyelőre nem tudok válaszolni.

Köszönjük szépen a válaszokat és sok sikert neked erre a szezonra!

Köszönöm szépen és szívesen!

A bejegyzés trackback címe:

https://lwsliga.blog.hu/api/trackback/id/tr757679452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása